calor. Els participants a la campanya van assistir amb amics i familiars i van aprofitar per refrescar-se en un dia tant calorós com va ser ahir - Javier

TW
0

El conseller de Salut i Consum, Vicenç Thomas, el president del Consell insular, Marc Pons, i la consellera d'Acció Social, Susana Gomila, entre d'altres actors de l'escena política menorquina es van mullar ahir en un acte de conscienciació social sobre l'esclerosi múltiple, que afecta entre 80 i 90 persones a Menorca. L'activitat es va celebrar al Poliesportiu de Maó.

L'Associació d'Esclerosi Múltiple de Menorca és el principal actor en l'acció d'ajuda als afectats per la malaltia i un dia com el d'ahir serveix per donar a conèixer-la a la població que viu aliena als seus efectes.

"Estem aquí, i volem que ens tenguin en compte amb actes com aquest, que serveixen molt més als malalts que qualsevol visita rutinària al metge. Perquè vegin que no estan sols", explicava ahir el president de l'organització, Gabriel Fluxà.

Thomas recordava també que "és una malaltia que cada cop afecta a gent més jove, que ha de conviure molts anys amb els seus efectes".

A part de l'acte institucional, més de 1.000 persones segons la organització van participar en les activitats ciutadanes: la volta a l'Illa per terra a través del camí de cavalls, i per mar.