TW
0

Per què decideix participar en aquest concurs?
Sempre m'ha agradat molt cantar i actuar davant la gent. Un dia, una amiga de mo mare em va comentar que es celebrava aquest concurs per participar en el Festival de la Cançó d'Alaior, me va agradar i m'hi vaig apuntar.

I s'havia plantejat quedar primera en el pòdium?
No. Pensava que quedaria entre les darreres perquè abans del concurs vam tenir una reunió per triar cançó i me'n vaig adonar que hi havia gent que cantava des de feia molt de temps.

I des de quan li agrada aquest món de la cançó?
Des de molt petita que ja deia al meu pare que agafés la càmera i me gravés com cantava i ballava. Després vaig voler anar a música i a dia d'avui ja duc sis anys de solfeig i un de cant. De fet va ser la meva mestre de cant, na Sabine, qui me va donar coratge perquè m'hi presentés ja que em diu que tenc una veu que enganxa. I m'agradaria seguir dins aquest món, poder professionalitzar-me.

I amb quin tipus de veu s'identificaria?
Em diuen que la meva veu s'assembla bastant a la de la cantant de la Oreja de Van Gogh però tot i així, no diria que aquesta sigui la cantant que més m'agrada. La meva ídol és Demi Lovato.

Quin tipus d'estil li agrada cantar?
El pop-rock. I sobretot m'agrada cantar en anglès, és com més còmode me sent.

Va elegir "Por qué te vas" de Janette. Per què?
Havien de ser cançons dels anys 70 i ens en proposaren una vintena. Em pensava que n'hi hauria alguna d'ABBA que m'agrada bastant però quan vaig veure que no, vaig elegir la que més coneixia i amb la que més còmode em pogués sentir. També és cert que Janette la va començar a cantar quan era molt jove i estic contenta d'haver-la elegida perquè m'hi veig una mica identificada.

Què li suposa ser una de les cantants d'aquest Festival de la Cançó?
Serà una experiència que no oblidaré mai i esper que no sigui la darrera actuació que pugui fer. Coneixeré a gent que té els mateixos gustos que jo. Estic dins un núvol.

I què em pot avançar de Camp Rock?
És un campament sobre cant, interpretació, ball i llenguatge que es celebra a Madrid durant dues setmanes d'agost i que s'emet per la televisió, per Disney Channel. L'any passat ja m'hi volia presentar però no va poder ser. I enguany vaig enviar el vídeo que demanaven. És un concurs a escala nacional on només n'elegeixen vuit per participar al campament. Estic nerviosa perquè em fa molta il·lusió estar entre les finalistes. Avui sabré si he estat elegida.