Unió. Rotger ha aplegat un nombrós grup amb cantaors, bailaors i músics per retre un homenatge als millors flamencs de la història - JJ.MM.

TW
0

La jove pianista ciutadellenca Esperança Rotger arriba al Festival de Música d'Estiu de Joventuts Musicals amb el seu "Toc Flamenc", acompanyada per un grup format pels cantaors Chiqui de la Línea i Paula Domínguez, els guitarristes Manuel Castilla i Alberto Marín, el contrabaix Horacio Fumero, el percussionista Pablo Gómez i la bailaora Yolanda Cortés. Junts interpretaran temes com Vidalita, Guajira, Cantiñas, Bulerías o la Copla de Manolo Caracol "Carcelero", entre d'altres.

El 2006, Rotger, llicenciada superior de Piano i de Música de Cambra, va decidir ampliar la seva carrera de pianista clàssica i introduir-se en nous àmbits. Al Taller de Música de Barcelona i a l'Escola Superior de Música de Catalunya, la menorquina va interessar-se pel flamenc i el jazz, entrant en contacte amb personatges rellevants com els cantaors Chiqui de la Línea o Paula Domínguez, i els músics que l'acompanyen sobre l'escenari.

Junts representen un espectacle que vol ser un homenatge als millors músics flamencs, duent-lo fins a l'actualitat amb nous colors i timbres. I amb un piano que s'introdueix en el món flamenc, un camí experimental que comparteix amb tot el conjunt. A les 21.30 hores, al Claustre del Seminari.