Sala multifuncional. "Els convidats" compta amb la ferrerienca Enka Alonso i amb el migjorner Àlvar Triay com a protagonistes - Produccions Ferro

TW
0

Produccions Ferro porta fins a Menorca, dijous 22 a les 21.30 hores a la Sala Multifuncional des Mercadal, l'obra "Els convidats", on actuen dos actors menorquins com a protagonistes, la ferrerienca Enka Alonso i el migjorner Àlvar Triay, acompanyats de l'actriu mallorquina Agnès Llobet, també molt coneguda a Menorca.

Na Pau i n'Adrià són, en aparença, un matrimoni feliç. Però Adrià s'entén amb la germana de Pau, na Lluc. La infidelitat, les relacions familiars, la venjança... està servida des d'un lavabo en el que els tres protagonistes es troben cara a cara amb la seva imatge al mirall. Una història sobre la mentida de la jove autora mallorquina Mar Pla i que està dirigida per la gironina Cristina Cervià.

"Els convidats" s'ha pogut veure ja a Formentera, a la Fira de Manacor, el Teatre de Santanyí, a la Muestra de Autores Españoles Contemporáneos d'Alacant i a la Sala Muntaner de Barcelona amb excel·lents crítiques.

Les entrades ja es poden comprar a la Llibreria Monte Toro i al Gurugú des Mercadal, a Nauko de Ferreries i a Calçats Truyol des Migjorn.