Diversitat. Els artesans exposen una gran quantitat de productes - Cris

TW
0

La Fira de Joves Creadors va tornar anit a Ciutadella i ho va fer a la Plaça de la Catedral, un lloc cèntric i ideal per a l'exposició de la gran diversitat de productes artesanals que presenten un total de vint-i-cinc expositors. S'hi pot trobar des d'una extensa varietat de peces de roba i complements fins a diferents objectes de joieria, cuir o joguines com, per exemple, titelles de tela.

Anna Mas, la portaveu d'aquest col·lectiu format sobretot per creadors catalans però que compta també amb dues menorquines i dues mallorquines, va explicar que la primera experiència que van tenir l'any passat va ser exitosa, fet que ha animat els expositors a tornar a Menorca per oferir els seus nous dissenys. Una de les coses que més valoren de Menorca aquests joves creadors és "com aprecia la gent d'aquí els productes artesanals. A Barcelona no es té en compte, però aquí la gent es mira els detalls i ens pregunta com fem algunes coses".

Aquesta és una iniciativa més de les que es posen en marxa durant els mesos d'estiu per tal de dinamitzar la temporada turística, oferint així més atractius no només als visitants, sinó també als residents. "Serveix per donar un poc més de vida a la ciutat, que sigui més atractiva gràcies a la varietat de productes que s'exposen", va indicar el regidor de Fires i Mercats, Guillem Bosch.

"bo, bonic, útil i econòmic"
Anna Mas anima la gent a passar per una fira que "és molt alegre i divertida i té molt color". A més, assegura que "aquí trobaran moltes coses bones, boniques, útils i econòmiques".

La Fira de Joves Creadors farà un recorregut de dotze dies per diferents punts de l'Illa. Així serà a Ciutadella (els dies 10 i 11), a ses Dunes de Sant Tomàs (dia 7), a la Plaça de l'Església de Fornells (dia 14), a la Plaça Pare Camps des Mercadal (dia 13), a la Plaça de l'Esplanada (dies 6 i 15) i al Moll de Llevant (dia 8) i a la plaça de l'Ajuntament de Sant Lluís (dies 5 i 12). A Alaior ja hi va ser aquest passat dimarts.