L'acte d'entrega de premis s'ha portat a terme avui matí a la sala Multifuncional d'Es Mercadal. - Gemma Andreu

TW
0

Vint-i-cinc centres de l'Illa han participat durant el curs 2009/2010 en el Programa de Centres Ecoambientals que impulsen de manera conjunta les conselleries d'Educació i Cultura i de Medi Ambient i Mobilitat. D'aquests, nou han rebut el guardó que els acredita com a centre ecoambiental (dos d'ells el rebien per primera vegada i set el renovaven) i els 16 restants han obtingut una certificació de participació en la iniciativa.

El programa de Centres Ecoambientals està adreçat a tots els centres d'educació infantil, primària, secundària, educació especial i d'adults que desenvolupen projectes d'ambientalització ja sigui en matèria de reciclatge, estalvi energètic, d'aigua, selecció de residus, reforestació o organització d'horts ecològics, entre altres iniciatives.
L'acte s'ha vist arropat per una interessant ponencia sota el títol "Jane Goodall i els ximpanzès salvatges: 50 anys d'investigació, conservació i educació ambiental" a càrrec de l'antropòleg, primatòleg i director executiu de l'Institut Jane Goodall a Espanya, Federico Bogdanowicz.