Excavació. Veïns i passejants s’interessen per l’evolució de la descoberta de l’antiga necròpolis romana de la plaça Príncep de Maó - Gemma Andreu

TW
0

Les obres públiques de la plaça Príncep de Maó a poc a poc van deixant al descobert les restes de l'antiga necròpolis romana, de la qual es coneixia l'existència. Ara, gràcies a les excavacions que s'estan duent a terme des del Consell insular, es coneix amb major detall, especialment les cinc tombes descobertes fins al moment.

Cap a finals del mes de setembre van sortir a la llum dues tombes d'incineració en què es localitzaren també restes ceràmiques pertanyents a l'aixovar dels difunts en bon estat de conservació.

Fa uns dies es va descobrir una altra tomba diferent, donat que era del tipus d'inhumació en què es conserva el cos sencer i ahir van aparèixer dues tombes més d'incineració amb noves restes ceràmiques que venen a corroborar la cronologia inicialment establerta entre els segles I i II després de Crist, és a dir l'Època Imperial.

El conseller de Cultura, Joan Lluís Torres, va explicar ahir que l'excavació segueix el seu curs i que en cap cas afecta als terminis de l'obra previstos.