Exposició. Pintura, ceràmica, ramells, penjolls i tot tipus d’ornaments de Nadal surten de Bintaufa - Javier

TW
0

Els prop de trenta usuaris del Centre Ocupacional Bintaufa tornen a mostrar com són de capaços de desenvolupar tota la creativitat artística que porten dins en una nova exposició, la segona d'aquest any, a la sala de cultura de la Caixa de Maó fins dia 25, de 10 a 13 hores i de 17.30 a 20.30 hores.

De la mà de cinc auxiliars tècnics sociosanitaris es desenvolupen tota una sèrie de tallers que, a més de la pràctica didàctica que els aporta els resultats, en la majoria dels casos, són de l'interès de molta gent tal i com demostren les vendes dels productes i tots els comentaris que es recullen en un llibre de firmes.

Pintura. La creació d'obres pictòriques els estimula la creativitat a partir de l'aplicació del color i d'una àmplia gamma de textures, que van des d'arenes a terres, pedres i altres materials reciclats, amb què s'inspiren per crear quadres en relleu abstractes en alguns casos fins i tot amb perspectives de paisatges. Ceràmica. A partir d'una tècnica de bolles munten peces, irregulars o tallades amb motlles, que després fornegen i esmalten. També fan complements tèxtils, tot tipus d'ornaments de Nadal i de jardineria, que ofereixen plantes aromàtiques ben crescudes.