TW
0

autofitxa
Em dic Laura Mayor Gimeno, vaig néixer el 13 de setembre de 1985, m'estic traient la Secundaria mitjançant l'Escola d'Adults de Maó. Ara estic fent feina al Centre Ocupacional Bintaufa de la Fundació per a Persones amb Discapacitat de Menorca com a auxiliar administrativa. M'agrada passejar, anar d'acampada i de viatge; anar al cinema i també m'agrada anar a sopar fora de casa amb la meva parella. Les meves aficions són moltes: m'agrada ballar, fer obres de teatre i actuar en musicals. Però la meva afició preferida és ser monitora de petanca al Club Vidalba.

sia pons Maó
Com ha transcorregut la seva ca-rrera laboral?
Quan vaig acabar a l'Institut, vaig anar a fer un curs de cuina de garantia social a Ciutadella. Quan vaig acabar el curs, vaig fer les pràctiques al Col·legi Verge del Carme de Maó durant un any. Desprès vaig anar a fer feina a Ferreries, al Fons Menorquí de Cooperació durant uns dos anys, més o manco, però ho vaig haver de deixar per fer un curs del FIOP-D (Formació, Inserció i Orientació per a persones amb discapacitat del Govern de les Illes Balears) a l'Ajuntament de Maó com a auxiliar d'ordenança amb en Carlos i na Carme, això va durar tres mesos. A l'acabar, vaig obtenir una beca del FIOP-D a l'Escola d'Adults de Maó.
Passats uns mesos, quan ja no hi havien més cursos de FIOP-D, vaig anar a veure un conegut per fer d'ajudant d'administració com vocal de la junta de Menorca de la Federació de Futbol de les Illes Balears.
Ara estic treballant en el Centre Ocupacional Bintaufa com a auxiliar administrativa.

Com és la seva feina?
Ara estic fent feina al Centre Ocupacional Bintaufa de la Fundació per a Persones amb Discapacitat de Menorca. El primer de tot quan arribo al centre, obro l'aire condicionat i les finestres, després miro s'hi ha algun e-mail per imprimir. També m'encarrego d'agafar les trucades telefòniques i enviar els missatges a la persona corresponent si no està disponible. Faig documents de Word i d'Excel, preparo les cartes per als familiars dels usuaris. També faig fotocòpies, vaig a Correus, porto cartes a altres serveis. També faig feines específiques per a la directora del centre.

Per què és tant important la feina per a vostè?
La feina és molt important per a mi perquè m'agrada molt el que faig i m'agraden les meves responsabilitats diàries i em sento amb molta satisfacció i estic molt còmoda al veure que tots em van acollir des del primer dia.

I a què dedica el seu temps lliure?
Vaig a passejar, vaig al cinema, em trobo amb els meus amics al Club Vidalba, vaig de viatge de plaer i de competició amb el Club Vidalba i també d'acampada. Però el millor és estar amb sa meva parella i anar a sopar.