Diversió. Els més petits han après de la mà de Núria Marquès - Cris

TW
0

Aquests dies, la televisió bombardeja els més petits amb multitud d'anuncis de joguines. N'hi ha de tot tipus, de tots colors i formats, però cap d'elles té l'encant d'aquells jocs que un mateix es construeix.

A Ciutadella, un grup de fillets ha descobert durant dos matins les possibilitats dels objectes més quotidians, i com convertir allò que abans anava al contenidor del fems en una joguina creativa, divertida i original. Només d'aquesta manera es pot entendre que, per exemple, una capsa buida de llet es torni, a cop de pega, pinzell i taps de vi, en un preciós porc rosa.,

Només de la mà de la creativitat, l'originalitat i els savis consells de l'artista Núria Marquès, una capsa d'ous pot esdevenir una girafa, o un brick de qualsevol líquid es transforma en un moix. A més d'entretenir els fillets en dates complicades per als pares que treballen, el taller que s'ha celebrat aquest dilluns i dimarts ha servit per demostrar als més petits que una joguina no ha de ser ni cara ni espectacular per omplir grans moments de joc. L'esforç propi per a donar forma a qualsevol joc complementa qualsevol altra carència. Qui sap si a la llista dels Reis Mags d'aquests fillets de Ciutadella no hi ha alguna girafa de cartró!