Ritme. Els integrants de l’Associació de Balls de Saló d’Alaior van fer gaudir el públic amb una gran varietat de ritmes - Cris

TW
0

El Centre de Cultura de Sant Diego d'Alaior es va convertir aquest dimarts de forma excepcional en una pista de ball en què els integrants de l'Associació de Balls de Saló d'Alaior van posar en escena tots els coneixements adquirits en els darrers mesos. Una forma divertida d'acomiadar l'any que segons els organitzadors, en els propers anys podria convertir-se en un acte tradicional per aquestes dates.

Enmig d'una gran expectació, els ballarins van mostrar la seva destresa en una gran varietat de balls que va incloure tangos, boleros o "chachachás", així com ritmes més desenfadats com el "country".

Els primers en saltar a la pista van ser Joan Morro i Gemma Vitali, ballarins professionals campions d'Espanya procedents de Mallorca i que durant els dies previs a aquest espectacle han impartit classes als alumnes de l'Associació. "El proper mes d'abril se celebra el Campionat de Balears de la modalitat de "line dance", on es presentaran uns 50 ballarins de l'Illa. Per aquest motiu els hem impartit aquests dies unes classes pràctiques", explicà Joan Morro.

Després de l'exhibició de la parella convidada, va arribar el torn dels integrants de l'Associació. Entre ells, José Luis Chups, que minuts abans de l'actuació, assegurava trobar-se nerviós. Tot el contrari que Pepi Saez, que es declarava tranquil·la i amb ganes de sortir a la pista per ballar el seu ritme preferit, el "chachachá".

Els assistents a l'espectacle van gaudir d'un total de 14 actuacions. Familiars, amics i aficionats al ball van recompensar les ganes i la destresa dels ballarins amb fortes ovacions al final de cada actuació.