Sebastià Taltavull - Arxiu

TW
0

Monsenyor Sebastià Taltavull oferirà la conferència institucional de Sant Antoni. El bisbe auxiliar de Barcelona ha acceptat "amb gran satisfacció" la invitació de la batlessa de Ciutadella, Pilar Carbonero, i ha avançat que la dissertació es titularà "Identitat i transformació social".

La conferència del prelat tindrà lloc en l'acte institucional de la Diada que, com és tradicional, tindrà lloc el proper dia 16, vigília de Sant Antoni, a les 19 hores al Saló Gòtic.

Monsenyor Sebastià Taltavull va ser ordenat bisbe auxiliar de l'Arxidiòcesi de Barcelona el 21 de març de 2009. El 23 setembre 1972 va rebre l'ordenació sacerdotal a la Catedral de Menorca, després de cursar estudis a la Facultat de Teologia de Catalunya i d'obtenir la llicenciatura en Teologia dogmàtica. El mateix dia va ser nomenat director de la Casa Diocesana d'Espiritualitat del Toro (1972-1984) i delegat diocesà de Joventut (1972-1989), i, dos anys després, rector del Seminari Diocesà de la Verge del Toro (1975 -1984).

Entre d'altres responsabilitats, va ser vicari general de la Diòcesi de Menorca, moderador de la Cúria, i rector de la Catedral i de Sant Francesc. Va ser membre del Consell Assessor de la Subcomissió de Catequesi de la CEE i, des de 2005, director del Secretariat de la Comissió Episcopal de Pastoral. És autor de diversos llibres i de publicacions i articles sobre qüestions de pastoral, catequesi, família, joventut, espiritualitat i doctrina social de l'Església.