TW
0

Autofitxa
Em dic Margui Sintes Serras, sóc des Castell i tenc dos fills. Sóc perruquera de professió. Entre la feina i la família no disposo de massa temps, però així i tot tenc moltes aficions, com per exemple, la música, la lectura, anar d'excursió i fer esport a l'aire lliure.

Què es pot veure a l'exposició "Cabellos con estilo"?
És una mostra d'una trentena de fotografies a través de les quals es poden observar recollits, tallats i colors tant per dones com per homes. Són pentinats actuals del dia a dia.

Quan i on es podrà visitar?
Al quarter d'Intendència, a l'Esplanada des Castell. Avui inauguram però l'exposició es podrà veure fins el dia 17 en horari d'11 a 13.30 i de 17.30 a 21 hores.

Com va sorgir la idea d'organitzar aquesta mostra?
Altres anys havia organitzat desfilades de models per donar a conèixer la feina que fem a la perruqueria de la qual sóc propietària. Però enguany volia fer alguna cosa diferent, original. Amb la crisi hi ha que moure's més que mai. A més, m'agrada fer coses noves, aprendre. I vaig pensar que aquesta iniciativa seria interessant.

Qui s'ha llençat a fer de model?
Tots els models són clients. Vaig anar comentant la idea entre la clientela i va agradar molt. Així que vam seleccionar una vintena de models, entre els quals hi havia dones, homes i fillets. Durant tot un dissabte vam dur a terme la sessió fotogràfica, de la qual es van fer càrrec dos clients aficionats a la fotografia, Óscar Moreno i Carol López.

Es va produir alguna anècdota en aquesta sessió?
Alguns models ens van demanar si s'havien de treure roba, uns altres van venir vestits de festa i es van presentar amb collars, tot i que la fotografia, com és lògic, se centra en els pentinats. Tots van venir amb molta il·lusió, en especial les dones de més edat. Tots s'ho van passar molt bé.

Com ha dut a terme el muntatge de la mostra?
Teresa Santacana és la que més ha treballat en l'exposició perquè s'ha encarregat de tot el muntatge. Jo m'he dedicat a organitzar la mostra d'acord amb el que volia transmetre. Han estat jornades de feina però m'ho he passat molt bé.

Què diria a la gent perquè s'animés a visitar l'exposició?
Els dic que val la pena, és una iniciativa diferent i original que permet observar els detalls dels pentinats i veure la magnífica feina dels fotògrafs.

Fa molt que es dedica a la perruqueria?
Treballo de perruquera des que tenia 15 anys i tenc el meu negoci des de fa dues dècades. És una feina que m'encanta, vaig escollir bé. Sempre estic realitzant cursos per seguir aprenent.