Sa contramurada. Els expositors d’aliments i artesania han romàs tres dies oberts - Cris

TW
0

Més gastronomia que artesania, més promoció que vendes. Aquestes podrien ser les característiques de la setena edició de la Fira de Sant Antoni d'Artesania i Alimentació que va tancar ahir capvespre les seves portes imaginàries després de tres jornades en les que Sa Contramurada s'ha omplert de mossets i qualque capritx.

Els 39 expositors presents, procedents de l'Illa, de Mallorca, Andalusia, Catalunya i Galícia, confiaven en la darrera jornada per augmentar unes vendes més bé minses. "Es nota que es ven menys que l'any passat", reconeixia Toni Salord, de Binitord, qui, malgrat açò, assegurava que per la fira "estava passant bastanta gent" i que l'esforç de participar-hi compensava perquè "a nivell d'introducció de producte resulta interessant".

Una opinió semblant compartien Sara, de Subaida, -"està anant bé, de moment no ens podem queixar"- i Àgueda, darrere de l'expositor del GOB, on era possible acostar-se al projecte de custòdia agrària del territori. "Gràcies a la fira poden donar a conèixer la feina que estan fent les finques", afirmava.

En tot cas, la fira, que es consolida poc a poc, ha ofert, junt el mercat de dàtils i taronges, la possibilitat que els dies festius tinguessin colors i sabors especials i un apropament a feines artesanes, testimoni d'un poble que vol ser fidel als seus orígens.