TW
0

El seu himne parla d'una alegria -la de creure, la de ser membre d'un moviment, la que s'ha de dur al cor de tot germà- que no volen perdre i ahir els va acompanyar en la celebració dels seus patrons Simeó i Anna.

Els membres de Vida Creixent a Menorca van reunir-se a les parròquies de Sant Esteve a Ciutadella, Sant Cristòfol as Migjorn i Santa Maria a Maó amb motiu d'aquesta festivitat amb un programa comú, celebració eucarística i berenar, que volgué ser expressiu dels eixos que vertebren el moviment, l'amistat, l'espiritualitat i l'apostolat.

A Maó un centenar de persones responia a la convidada i participava de forma activa a la missa, en la que s'encoratjava a aprofundir en la seva participació en el moviment i compartia un mosset i una estona de conversa i germanor a la mateixa església. Fraterno Lluch, coordinador de Vida Creixent a Menorca es mostrava molt satisfet de la resposta. "Aquí som un centenar de Maó, Es Castell i Sant Lluís i tres consiliaris i a la resta de pobles haurà estat més o menys igual", apuntava tot just després de l'Eucaristia.

Gent veterana però també noves incorporacions. "A base de fer molta feina se van incorporant malgrat que costa sortir de casa, de vegades s'obliden les coses. Però intentem animar-los a que participin i no esperin a ser massa grans, que és el que et diuen sempre", explica Lluch per a qui Vida Creixent ajuda a suplir el que es perd en arribar a l'edat de jubilació, aportant un nou camí per a una nova etapa.