ASSUMPTA CASALÍ PONS. treballadora del social càtering - CRIS

TW
0

Autofitxa
Em dic Assumpta Casalí Pons, som de Ciutadella i tenc 21 anys. Som la petita de quatre germans. Des de fa un any treballo com a ajudant de cuina al Càtering Social de Ciutadella. M'agrada passejar i faig de monitora a un agrupament escolta. Dimecres vaig rebre la visita dels Prínceps d'Astúries.

Com va viure la visita dels Prínceps d'Astúries?
M'ho vaig passar molt bé. Em va agradar molt i vaig estar molt contenta que vinguessin allà on treballo. Els Prínceps em van agradar molt, perquè ens van fer molt de cas.

A les fotografies la varem veure molt propera als Prínceps, sobretot amb la princesa Letizia. ¿Què li explicava?
La princesa em va demanar quina era la meva funció a la cuina, i jo li vaig explicar que estava preparant el pa per a posar-hi damunt els carabassonets farcits de gambes. Tot seguit, la princesa em va dir si estava bé treballant aquí, i li vaig contestar que em trobava molt bé fent feina aquí i amb els meus companys. Després va venir el príncep Felipe i em va demanar qui eren aquelles persones que hi havia al carrer, i jo li vaig respondre que entre altres, allà hi havia la meva família.

Els Prínceps semblaven molt propers.
Són molt simpàtics. A mi em costa una mica xerrar en castellà, però ho vaig solucionar i me'n vaig sentir molt bé amb els Prínceps ben a prop.

Quina és la seva feina al Càtering Social?
Faig el que em demana la meva cap. Puc tallar sofrit, pelar patates, preparar els recipients per a dur el menjar als domicilis... Faig el que faci falta, perquè estic molt orgullosa de treballar en aquesta empresa, i de fet, cada dia, quan m'aixeco, tenc moltes ganes d'anar a la feina.

I què és el que més li agrada de la seva feina?
Preparar el menjar per a dur als domicilis. Estic molt bé fent aquesta feina, més quan un dia al mes jo mateixa surto amb els repartidors.

I què li agrada més menjar?
A veure, m'agrada bastant l'ensalada de pasta i també molt la truita de patates.