Ambient. Petits i grans van gaudir de l’atmosfera de diversió - Gemma Andreu

TW
0

El Pavelló Sínia Costabella va ser aquest dijous capvespre l'escenari on per un hores els més petits van poder deixar anar la seva imaginació i posar-se en la pell dels seus personatges més admirats. El Dijous Jarder es va viure a Maó amb els ingredients propis de tots els Carnavals, amb molta imaginació i grans dosis de fantasia i màgia.

Amb l'ambientació musical d'Elements, els fillets i filletes van gaudir d'una jornada de diversió en què no van faltar personatges estrambòtics, terrorífics i fantàstics. Batman, Spiderman o Superman van ser alguns dels representats de l'elenc de superherois que ahir no es van voler perdre la tarda de festa a Maó. Però un any més les disfresses més clàssiques van tenir també un gran protagonisme. Els indis, els pirates, els presos, els pallassos i les princeses continuen tenint admiradors entre els més jovenets. I com no podia ser d'una altra manera, molts nens van optar per convertir-se per un dia en entranyables animals.

Mentre els petits corrien, els pares tenien cura de que els fillets lluissin de la millora manera possible les disfresses que amb tanta dedicació havien preparat en els dies previs. Un dels moments àlgids del capvespre va arribar amb l'entrega de premis a les disfresses més originals i treballades. Així, el guardó a la millor vestimenta individual va ser per un nen caracteritzat com el gegant de Maó, en Tomeu. El reconeixement a la parella més curiosa va anar a parar a una mare i el seu fill, tots dos disfressats de bens. Entregats els premis, la festa va continuar i més d'una disfressa no va aguantar l'intensitat dels jocs dels fillets.

La jornada va ser llarga i entretinguda. Hi havia ganes de celebrar el Dijous Jarder amb intensitat, sobretot entre els que pel matí s'havien quedat amb les ganes degut a les condicions meteorològiques adverses. I és que la pluja va obligar a suspendre la tradicional concentració de grups escolars disfressats a la Plaça de la Constitució. Si el temps acompanya, els fillets podran lluir les seves disfresses el proper dilluns.

Actes a Ferreries
La disbauxa dels dies de Carnaval té a Ferreries un dels lloc preferits per a manifestar-se, sent el punt àlgid, la nit del dissabte de carnaval. Evidentment, estem parlant d'ambient per a la gent jove i festa de caire més familiar. El mateix dissabte a la tarda a les 17.30 hores, té lloc la gran cercavila, ambientada per la banda de música. La sortida es produirà a la plaça Francesc d'Albranca, tot voltant pel poble mostrant galants les disfresses que lluiran en el concurs que tindrà lloc al finalitzar la cercavila a la plaça de L'Oar. El concurs de ball de disfresses estarà animat pel grup Pinyeta Pinyol, finalitzant la festa pels jovenets que no poden quedar-se fins a les tantes. En Febre animarà la vesprada, per prosseguir, ja a mitja nit, amb Sarau, fins a les tantes, segons informa Joan Janer.