TW
0

Enguany es compleixen els 350 anys de la suor miraculosa de la imatge del Sant Crist dels Paraires de Ciutadella, una data que la confraria vol celebrar i recordar. Amb motiu de la commemoració, el bisbe Salvador Giménez presentarà avui el programa d'actes que tindrà lloc aquest cap de setmana per festejar el fet miraculós, organitzat per la Confraria del Sant Crist, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Ciutadella i la Catedral de Menorca.

Actes
La Confraria del Sant Crist dels Paraires inaugurarà aquest divendres, dia 11, a les 20 hores, una mostra baix el títol "350 anys de la suor prodigiosa", que romandrà exposada a l'Espai Xec Coll de l'edifici Saura Morell. El mateix dia, a les 21 hores, s'organitzarà un concert solidari a l'Església del Socors a càrrec de l'Escolania de Ciutadella, dirigida per Corretja Genestar. Els donatius es destinaran a Caritas Diocesana de Menorca.

El dissabte, dia 12, a les 19.30 hores, es celebrarà el Triduum i la missa a l'Església del Sant Crist. Al dia següent, el diumenge 13, es celebrarà una processó. Sortirà a les 17.30 hores. La imatge del Sant Crist serà portada des de la seva església fins a la Catedral, amb l'acompanyament de la Banda Municipal de Música i membres de totes les confraries de Setmana Santa de Menorca.

El mateix diumenge, a les 18 hores, es celebrarà una missa a la Catedral que presidirà el bisbe, amb la intervenció de la Capella Davídica. A les 20 hores, s'oferirà un refresc al Claustre del Seminari.

Els actes de la commemoració de la suor miraculosa es clouran el dilluns, dia 14, a les 19.30 hores, amb el Triduum i la missa a l'Església del Sant Crist.