CAPELLA DAVÍDICA. Per a la coral el concert a la Catedral de Barcelona suposarà un nou estímul - Arxiu

TW
0

La Capella Davídica actuarà per primera vegada a la Catedral de Barcelona. El concert sacre tindrà lloc aquest dissabte, a les 20 hores, amb motiu de la preparació de la Setmana Santa a la capital catalana. L'Arquebisbat de Barcelona ha volgut convidar a la Capella Davídica de la Catedral de Menorca per a gaudir d'un concert de categoria. En aquest cas, el bisbe auxiliar, Sebastià Taltavull, presentarà la formació que dirigeix Biel Barceló Martí davant el públic català.

La Capella oferirà un recital sacre amb una primera part de peces de polifonia clàssica d'autors com Tomás Luis de Victoria, G.P de Palestrina i Gabriel de Salrod. A continuació, s'interpretarà el nucli central del concert, amb una selecció de "Les set paraules de Crist a la Creu", de Theódore Dubois.

El programa continuarà amb l'actuació solista de la soprano Maria Camps, que interpretarà "Crucifixus", de Rossini. L'actuació es clourà amb "La Gallia", de Charles Gounot.

Per al director de la Capella Davídica, Biel Barceló, el concert a la Catedral de Barcelona serà una oportunitat per a la formació per a poder actuar a un dels escenaris més importants del món del cant coral. A la vegada, destaca l'al·licient que representa l'actuació per la quarentena de cantaires que formen part de la coral de la Catedral de Menorca.

Concerts a Ciutadella i Maó
La Capella Davídica també oferirà a Menorca el tradicional concert sacre per a celebrar la Setmana Santa. No obstant, el director de la formació avança que el repertori serà totalment diferent al oferit a la Catedral de Barcelona. La coral interpretarà el "Requiem", de John Rutter, una obra inèdita i que s'estrenarà per primera vegada a l'Illa. Els concerts tindran lloc el dia 23 a l'auditori del Socors de Ciutadella i el dia 24 a l'església de Santa Maria de Maó.