LLUC GOMILA. L’incombustible genet, amb el seu cavall espanyol - D.M.F.H.B.

TW
0

El passat cap de setmana s'han celebrat els dos darrers concursos del Campionat 2011 de Doma Menorquina, tancant un mes en què s'han anat succeint les quatre proves programades. Dissabte el torneig es va celebrar a l'Escola Eqüestre Menorquina de Ciutadella i diumenge al Club Hípic ses Ramones des Mercadal, ambdues jornades beneïdes pel bon temps, l'afluència de públic i una bona organització que va permetre el compliment rigorós dels horaris.

Als encarregats del Club Hípic Ses Ramones els va tocar la tasca extra d'extreure la classificació general del Campionat 2011 que ha quedat de la següent manera:
A la represa de poltres de tres i quatre anys ha resultat guanyador Jordi Triay, que amb el seu cavall menorquí "Voltoy" no ha estat batut per cap contrincant en tot el concurs. El segon lloc ha estat per a Joan Pons amb "Vent Negre" i el tercer per a Carina Marquès amb "Vernis".

A la represa de poltres de cinc anys, ha resultat guanyador Mateu Pons amb el cavall menorquí "Ursai" que ha assolit la gens menyspreable mitjana de 6'99. El segon lloc ha estat per a Samuel Allès amb "Somni" i el tercer per en Tomeu Riera amb "Uratjós".
Entre els alevins menors de dotze anys ha resultat guanyador Sergi Silvela amb "Rubí".
La primera represa per a menors de 16 anys ha estat la que ha mostrat un pòdium més mogut al llarg del campionat. Finalment ha quedat en primer lloc Marc Caballero amb el pura raça menorquina "Travieso", seguit d'Ezequiel Lopez amb "Uman" i, en tercer lloc, Roser Capó amb "Llor".

La segona represa d'adults ha estat per al també imbatut Adrià Pons amb "Tibet GSM" (cavall PRM) que, a més, ha obtingut la mitjana més alta del campionat: 7 punts. Júlia Santa-Eugenia i el seu cavall frisó "Obbe", segons, i Pere Barber i "Sort", tercers.

A la tercera represa d'adults el pòdium ha quedat de la següent manera: el lloc més alt l'ha ocupat Enric Barber amb el PRM "Traus", també imbatut; en segon lloc, Jaume Villalonga amb "Or de na Font" i en tercera posició, Sito Giménez amb "Salero".

Pel que fa a la quarta represa, la que seria la Primera Divisió, el punt més alt del palmarès ha estat per a l'incombustible Lluc Gomila que, apart d'imbatut, ha aconseguit una magnífica mitjana de 6'94 amb el cavall espanyol "Xayan". El segon lloc ha estat per a l'harmoniós tàndem format per Cristina Torrent i el PRM "Pillu Allès". En tercera posició ha quedat el constant i veterà genet Sito Giménez amb "Valent".

L'entrega de premis tindrà lloc en el sopar que, cap a final d'any, la Delegació a Menorca de la Federació Hípica Balear organitza per honrar i agermanar els esportistes amants del més noble dels animals.