TW
0

Els alumnes dels col·legis Sant Francesc de Sales i Sant Francesc d'Assís van superar, amb 8,5 punts cada un, la resta de centres participants en l'activitat de pintura del programa Desafío Menorca, que es va celebrar fa uns dies a l'Aeroport de Menorca. Aquesta activitat del concurs insular d'habilitats es va realitzar en tres fases, la darrera de la qual ha culminat amb l'exposició dels treballs al recinte aeroportuari.

Els alumnes dels onze centres participants en l'activitat de pintura, coordinada per Silvia Soler, es va dur a terme en una sala tancada de l'aeroport durant la temporada baixa.

En un primer moment, els escolars van fer en el propi centre escolar una aproximació al tema relacionat amb "La maleta dels somnis", és a dir, sobre el trànsit de vianants i maletes per l'espai públic de l'aeroport. La segona fase de l'activitat es va celebrar a les instal·lacions aeroportuàries i va consistir en plasmar l'esbós elegit sobre una lona, utilitzant l'estil de cada grup participant.

A la tercera fase els participants van materialitzar la idea però amb la particularitat de que només estava permès la utilització dels quatre colors corporatius d'AENA. Finalment, els treballs van ser col·locats sobre les columnes a la sala d'arribades de l'aeroport, una zona que es va convertir en un improvisat expositor dels treballs que cada participant va materialitzar a partir del seu propi estil creatiu.

L'activitat de pintura del programa Desafío Menorca ha estat una de les habilitats que els escolars han hagut que demostrar en l'apartat de creació, a més de la innovació, les esportives i les culturals.