ACTIVITATS. Els fillets pogueren compartir abraçades amb el Capità Calçotets i descobrir les mil i una aventures que s’amaguen en els llibres - p.a.c.

TW
0

Si a més de poder fullejar centenars de llibres, un infant té la possibilitat d'abraçar-se amb l'heroi de les seves novel·les, l'ocasió no es pot desaprofitar de cap de les maneres. Aquesta és l'oferta que tenen al davant aquests dies els alumnes de Primària de les escoles de Ciutadella, que han començat a celebrar la Festa del Llibre abans que ningú.

Les dependències de la Casa de Cultura acullen la trobada de llibreters del municipi per a infants, una trobada on tres llibreries de la ciutat (Pau, Torre de Papel i Ca na Joana) exposen les millors obres infantils per tal que els més petits les puguin ensumar, tocar i assaborir. Amb aquesta activitat, a més, els més petits poden començar a agafar idees per si els seus pares tenen previst regalar-los algun llibre aquest cap de setmana. Les primeres previsions apunten a que durant aquests dies, la Casa de Cultura veurà passar uns 3.000 fillets d'entre cinc i tretze anys. Durant aquestes visites és tradició que s'organitzi alguna activitat especial. En anys anteriors, la il·lustradora Mercè Arànega havia encantat els fillets amb les seves creacions. Enguany, l'escollit ha estat un heroi de les novel·les de la col·lecció "El Vaixell de Vapor", el Capità Calçotets. Molts dels fillets que passen aquests dies per la Casa de Cultura el coneixen bé, i poden tocar i abraçar qui, fins llavors, només podien conèixer en la seva imaginació quan es submergien en les seves increïbles aventures.

L'Ajuntament de Ciutadella aporta 20 euros a cada escola per a que els destinin a la compra d'alguns llibres durant la visita d'aquests dies als llibreters de la Casa de Cultura.