Aala d’actes. La mostra està formada per un centenar de treballs - Cris

TW
0

Ahir capvespre va ser inaugurada a l'Ateneu de Maó l'exposició de treballs de l'aula de dibuix i pintura de l'entitat, corresponent al curs 2010-2011. Aquesta mostra acull una selecció d'un centenar d'obres que han estat creades per 52 alumnes, amb la direcció de la professora Cristina Oñate.

L'exposició de pintura i dibuix està formada per dues parts, en una hi ha els treballs individuals i en la segona es pot observar un mural sobre el món marí, amb els treballs aportats pels alumnes dels diferents grups. El recull ens mostra animals, paisatges, bodegons, retrats, autoretrats i marines, entre altres, com a resultat de la utilització de diferents tècniques: el llapis de colors, retoladors, cera, aquarel·la, pastel, acrílic, tècnica mixta i collage.

En el moment de la inauguració la sala d'actes de l'Ateneu estava envaïda de fillets i fillets, acompanyats de pares i mares, que havien duit menjar i beguda per fer una bereneta, envoltats de petites obres d'art penjades a les parets de la sala.

La professora Cristina Oñate ha assenyalat que les classes realitzades al llarg del curs han incidit especialment en el nivell i la qualitat del dibuix, una qüestió que considera fonamental en l'aprenentatge dels alumnes.

L'aula de dibuix i pintura de l'Ateneu de Maó consta de sis grups de treball, dels quals cinc estan formats per fillets i filletes de 3 a 15 anys i un per adults d'entre 30 i 70 anys.

L'aula ha comptat amb una mitjana mensual de 60-65 alumnes al llarg del curs.