TW
0

L'obra "Morir", del dramaturg català Sergi Belbel, inspira la cloenda de curs de l'Escola d'Art Dramàtic de Menorca (EADM). La sala d'actes de l'IES Biel Martí de Ferreries acull demà, a les 20 hores, la representació d'una part de la peça guanyadora de la XIX edició del Premi Born de Teatre.

Els alumnes del taller de segon curs són els protagonistes d'aquest fragment. Una posada en escena que venen assajant des del passat mes de gener sota les directrius del professor d'Interpretació, Pitus Fernández, i amb el suport de la professora de Cos i Moviment, Maite Villar.

Josep Fernández, Jordi Torras, Teresa Suárez, Luz Sas, Alejandro Fuertes i Xevi Corrales són els intèrprets principals d'un projecte en què han participat tots els alumnes de darrer curs. L'acte, de caire gratuït, és obert al públic en general.

Ara fa tres anys que es va crear l'EADM amb la voluntat d'oferir una formació regulada a tothom que estigui interessat en la pràctica i coneixença del teatre. El centre ofereix un Grau Mitjà en el decurs d'un cicle de dos anys. Des de la seva posada en marxa, l'escola ha aconseguit l'homologació dels crèdits.

La formació, de caràcter itinerant, enguany ha tingut lloc a Ferreries. De l'1 al 30 de juny tindrà lloc el plaç de prematrícula. Mentre que les proves d'accés es desenvoluparan el primer cap de setmana de setembre. Més informació al web www.eadm.info.