Quadre. L’autora va recollir el premi aconseguit amb l’obra "Un passeig per ses voltes"

TW
0

Amb l'obra "Un passeig per ses voltes" Gabriela Carballo Silvera ha guanyat la quarta edició del premi per a pintors no professionals Art Novell-Xec Coll, que organitza l'empresa Triay/Mesquida-Assessors, dotat amb 1.000 euros i la impressió de l'obra a les felicitacions nadalenques que l'assessoria fa cada any.

L'obra guanyadora és un oli sobre tela d'estil impressionista. En aquesta quarta edició s'han presentat al premi 19 obres d'estils i temàtiques diversos. El jurat qualificador, format per Pacífic Camps, Kety Taltavull, Anna Bagur, Manel Mascaró i Francesc Coll com a secretari, escollí les tres obres finalistes: "Bodegó", de José Delfín, "Abstracte" de Manola Arguimbau i la guanyadora.

L'exposició, que romandrà oberta a la galeria Xibau fins dia 19, a més de les obres finalistes i guanyadora, dóna cabuda a quatre quadres de Xec Coll, que la seva família ha cedit per a aquesta exposició, quadres on queda palesa la seva qualitat pictòrica i els diferents estils en què treballava, tant en el dibuix i aquarel·la, com en pastel, tot recordant amb aquesta mostra que el premi porta el seu mon i li ret homenatge cada any.

En un altre apartat també es pot veure la reproducció de les obres guanyadores, i d'altres pintors, que figures en les felicitacions nadalenques de Triay/Mesquida-Assessors, que edita any rere any, i que van acompanyades d'un poema.

Art Novell-Xec Coll, que té en Joan Triay el seu impulsor, és la conjunció d'homenatge i record a Xec Coll, i la implicació de l'empresa amb l'art, tot impulsant nous creadors de les arts plàstiques o de les lletres.