Autobusos. Durant les festes de Sant Joan incrementen els seus serveis i el nombre de passatgers - Archivo

TW
0

La imminència de les festes de Sant Joan començarà a alterar aquesta setmana el transport amb autobús a Ciutadella. A partir de dijous, i per decisió de l'Ajuntament, l'aturada d'autobusos que hi ha situada a la Plaça des Pins es traslladarà al carrer Magnífics Jurats, una mica més enfora de la plaça Menorca.

El canvi es perllongarà fins el dia 28 de juny. Per augmentar la comoditat dels usuaris del transport públic, Autocares Torres instal·larà un quiosc provisional per atendre els passatgers, i per la seva banda, el Consistori aporta dos lavabos portàtils.

Aquest serà el principal canvi ocasionat per les festes de Sant Joan, però no l'únic. Durant els dies forts de la festa, el servei del Bus Ciutadella, que recorre el nucli urbà, quedarà suspès. Serà des del dia 23 de juny a les 7 hores i fins al dia 25 a les quatre del capvespre. Aquesta supressió es deu al tancament de diversos carrers a la circulació, un fet que també comportarà que s'anul·lin les aturades del carrer de La Pau, del Canal Salat i de Santa Rita que fa l'autobús que connecta amb Cala en Blanes.

Per altra banda, Autocares Torres posarà en marxa un servei ininterromput de connexió amb les urbanitzacions des de primera hora del dia 23 i fins al dia 26 a les 23.30 hores. A més, també es reforçarà la connexió amb el nou port de Son Blanc, per poder oferir un servei adequat a l'allau de passatgers que es preveu que arribaran per via marítima, uns 10.000.