Ocimax. L’entrega ha estat enregistrada en 2D i 3D - Javier

TW
0

El multicines de Maó es va omplir anit per dir adéu en exclusiva al famós i internacional mag Harry Potter. Una història que va començar en el 2001 i que avui acaba amb l'estrena mundial de l'última entrega de la setena part.

Més de 160 entrades es van vendre per assistir a l'acte d'aquest esperat final. Es va fer palès que el fenomen Harry Potter va empènyer a gent de totes les edats i de totes parts de l'Illa per gaudir de més de cinc hores de projecció.

Mentre els més petits venien acompanyats dels pares, la majoria dels espectadors rondaven la vintena d'anys, uns seguidors que es van deixar encantar per la primera pel·lícula quan només tenien al voltant de 13 anys, com el protagonista de la pel·lícula, i que han crescut amb el mag durant aquests deu anys.

La expectació era molt alta, ja que algun dels assistents van manifestat al diari que, després del clímax assolit amb l'última entrega, la tensió assegurava continuar in crescendo. A més, alguns menys vergonyosos van declarar que havien cercat informació sobre com seria la pel·lícula i quines sorpreses es podrien endur. "Hem pogut saber que és molt trista i que ens farà plorar molt", han afegit.

La pel·lícula
Després d'una dècada de peripècies amb la vareta i la garnera màgica, de la multimilionària adaptació cinematogràfica del mag literari creat per la escriptora J. K. Rowling s'espera que arribi a l'esperada fi on es desenvoluparà la gran batalla final entre les forces del bé i del mal del món màgic.

La setena adaptació de la saga "Harry Potter i les relíquies de la mort" va ser dividida en dues parts per evitar l'eliminació de certs aspectes importants de la trama.

La primera part es va estrenar el novembre del 2010 i es va rodar en 2D. En canvi, aquesta última entrega ha suposat un major cost, ja que en aquest cas també s'ha optat per la tecnologia 3D. Una cloenda que sembla no deixarà indiferent ningú.