Hort de Sant Patrici. Els representants municipals van informar de les novetats d’enguany - j.j.

TW
0

A l'ombra de l'arbrada dels jardins de l'Hort de Sant Patrici, Ca na Xini, es feu ahir la presentació del programa de festes de Sant Bartomeu 2011, que conté més de 60 activitats de tota mena, que tindran lloc al llarg de quinze dies, on tothom hi trobarà alguna activitat del seu gust, quan no totes; activitats que seran possibles gràcies a l'aportació d'una cinquantena d'entitats, de tots els àmbits, que són les que el fan possible i l'enriqueixen.

Obrí l'acte l'alcalde, Manuel Monerris, el qual, posà de relleu que amb la presentació del programa de les festes, es dóna el tret de sortida a l'ambient festiu que envolta tots els dies previs als dies centrals de la festa. Posà èmfasi en l'aportació de totes les entitats del poble perquè hi hagi activitats per a tothom, finalment agraí a Lluís Casals i la seva dona, per tornar deixar el magnífic espai de Ca na Xini per fer la presentació, i a tots els presents per la seva presència. El regidor responsable de festes, Vicent Coll, després d'agrair a l'anterior regidora de cultura Joana Febrer per haver deixat el programa encaminat, del que va dir, porta molt treball la seva confecció. No deixà de banda a funcionaris que han col·laborat, i com no, a totes les entitats que, sense elles, aquest no seria possible, finalment, felicità al caixer batlle Josep Huguet, desitjant-li molta sort. Els portaveus de cada un dels grups polítics representats a l'Ajuntament, a més de desitjar sort al caixer batlle i demes caixers i cavallers, remarcaren la importància de comptar amb un teixit social tant important, que dóna un valor afegit al poble i que són els que fan possible un programa de festes tant complert.

Potser la novetat pel que fa al programa de festes, és l'edició d'una petita publicació de butxaca que serà repartida per comerços, bars, restaurants i hotels. Se n'han editat 3.000, i estan en català, castellà i anglès. L'altre novetat és que després de més de vint anys, el programa ha tornat a ser bilingüe, català i castellà.

L'acte finalitzà amb un !! Bon Sant Bartomeu per a tothom¡¡, i una picada de formatge i vi, collita pròpia de s'Hort de sant Patrici, una aportació dels propietaris de l'indret a l'inici de les festes.