Mostra. Es pot veure fins dia 21 a la Sala d’Exposicions que hi ha a l’Ajuntament d’Alaior - Javier

TW
0

Un col·lectiu de fotògrafs alaiorencs va organitzar l'any passat una exposició de fotografies que, amb el nom de "Retrats de Lô", mostrava una sèrie de personatges de la vida local de la població. Aquella mostra, que presentava amb gros format una col·lecció de persones representatives dintre de diferents conceptes de la vida del poble, va constituir un notable èxit, ja que foren centenars els visitants que passaren per l'esmentada mostra.

Aquest any s'ha volgut repetir l'experiència, amb el projecte de treure, anualment, noves edicions i així, el passat dia 5, amb una gran assistència de públic, es va inaugurar a la mateixa Sala d'Exposicions de l'Ajuntament la segona edició de "Retrats de Lô", que romandrà oberta fins el dia 21 i que també mostra una petita exposició de fotografies de diferents actes de les festes de Sant Llorenç.

Presidiren la inauguració, que va comptar amb l'assistència dels membres de la Corporació, la alcaldessa Misericòrdia Sugrañes i la regidora de Cultura Isabel Rodríguez, que al felicitar els autors per les magnífiques fotografies realitzades mostraren la seva satisfacció per la bona acollida del públic i per poder oferir a l'Ajuntament actes de diferents activitats culturals.

Personatges del món de la política, de l'art, de la comunicació, de la vida social, artesans, rostres de ciutadans i ciutadanes que, d'una forma o altra, han destacat en algun aspecte dintre de la població figuren en aquesta nova mostra, seguint una trajectòria que començà l'any passat i continuarà amb nous noms en properes edicions.

El col·lectiu de fotògrafs, sota la coordinació de Ignasi Pons, està forma per Sus Camps, Tiago Reurer, Anna Petrus, Carles Mascaró, Joan Gómez, Magdalena Arnau, Xavier Marqués, Manel Barro, Sebastià Florit, Joan de Novo, Joan Mora, Wagner Sintes, Emma Garriga, Gabriel Cardona, Àngela Alzina, Dolfo Nuevo, Ague Reynés, Arantza Domínguez, Joan Florit i Ignasi Pons.