Cavalls. Van col·laborar nombrosos centres d’hípica de l’Illa - J.J.

TW
0

Al XIII Espectacle Eqüestre, que cada any se celebra a les instal·lacions de la ganaderia Son Martorellet, en aquesta edició ha tingut uns moments emotius per dos motius ben diferents.

A l'inici de l'espectacle es guardà un minut de silenci per Carol Barber, morta recentment, ja que era una dels puntals de l'assemblea local de Creu Roja, i al finalitzar l'espectacle és feu públic un crit d'ànim per Jordi Triay, que recentment tingué un greu accident amb el seu cavall en aquest mateix recinte.

Pel que fa a l'espectacle, va tornar a convocar molta gent, unes 600 persones que col·laboraren amb la seva presència amb el motiu principal d'aquest esdeveniment, recollir diners per la Creu Roja.

A més de la implicació de la gent, l'altre puntal es la col·laboració de diferents centres hípics de l'Illa: l'amfitrió, que a més de posar-hi les instal·lacions hi participa, el club Hípic Ciutadella, sa Creueta, l'Escola Menorquina, Lluc Gomila, Ganaderia Linares Ortiz, Quadres ca'n Bernat, Ganaderia Siquiat d'Alaior i ses Arenetes de Dalt.

L'espectacle fou complert i variat, doma menorquina, a peu i cavall, carrussel de salts, garotx, carrusel de dos cavall muntats amb un de lliure al mig, o, un altre de muntat i una pollina amb un ninot a sobre al costat, i com sempre el divertiment dels ponis fent carreres de quadrigues.

Val a dir que la festa l'inicià el grup folklòric Aires del Barranc d'Algendar, alhora que la gent podia fer un mos de coques, panets i de productes típics d'aquí.

Novament, Creu Roja de Ferreries ha aconseguit els seus objectius, per una banda recaptar diners, i per l'altre donar divertiment per a tothom.