TW
0

Quan hi ha talent la cosa rutlla. Però encara té més mèrit si es donen els passos encertats a un món tan hermètic com el del cinema. La realitzadora i directora menorquina Anna Petrus torna a estar d'enhorabona. El seu curtmetratge de ficció "Trumpet" ha estat seleccionat al Festival de Sitges. En la seva 44 edició, el certamen internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya ha fixat l'atenció en el film de la cineasta d'Alaior, que s'integra a la secció "Noves Visions" de la coneguda convocatòria.

"Trumpet" es començà a rodar el passat gener a un pis del barri de Vallcarca, a Barcelona. Amb una durada de poc més de deu minuts, la directora i guionista parla del tema de la soledat contemporània a partir d'un home que arriba a casa, saluda al seu ca i deixa una trompeta damunt la taula.

La cinta, protagonitzada pel seu germà Víctor Petrus -amb qui impulsa conjuntament la productora independent de música i cinema Dues Gotes-, viatjà enguany mateix al Festival de Curts de Cannes, un espai organitzat per la millor cerimònia del setè art del món anomenat Short Film Corner. Dues Gotes comparteix la producció de "Trumpet" amb Menorca Nítida.

El Festival Internacional de Cinema de Sitges es celebra del 6 al 16 d'octubre. La secció "Noves Visions" es tracta d'una prolongació de l'oficial "Fantàstic" i té com a objectiu obrir les portes a les propostes més innovadores i transgressores del panorama cinematogràfic. La secció inclou un apartat especial mitjançant el que descobrir talents i promoure als autors novells. El 2010 el Festival de Sitges comptà amb 140.000 visitants.
La nova selecció internacional de "Trumpet" anima Anna Petrus a continuar lluitant pel seu somni: fer pel·lícules.