Exitós. Durant prop de dos anys han aconseguit omplir quasi tots els teatres on han presentat l’obra - Mallorca So

TW
0

Després de prop de dos anys de representacions a teatres de Mallorca, el musical "La Bella i la Bèstia, un conte cantat" torna a Menorca, on ja es va posar en escena a finals de maig de l'any passat, concretament al teatre del Casino 17 de Gener. L'obra arriba ara al Teatre Principal de Maó, després dels èxits continuats (s'han exhaurit les localitats a gairebé totes les funcions realitzades), fet que el converteix en una aposta segura per als amants dels musicals.

Aquest muntatge, produït per Mallorca So i escrit i dirigit pel mallorquí Rafel Brunet, és un espectacle familiar on gaudeixen tant els petits com els més grans. Una proposta basada en el conte de Leprince de Beaumont, però en què s'ha donat un paper més rellevant als personatges secundaris de la història amb l'objectiu de fer-la més divertida. Un musical cantat en directe que serveix de crítica a l'excessiva importància que la societat dóna al físic, l'aparença i el materialisme.

Sinopsi
L'obra, que dura una hora, explica la història d'en Bernat, un burgès arruïnat que emprèn un viatge per intentar recuperar la fortuna perduda. Un viatge en el que es perd i passa la nit a un castell misteriós, propietat d'un ser estrany, meitat home i meitat animal. A partir d'aquí, unes desavinences amb el senyor deriven amb la filla d'en Bernat, la Bella, al castell.

L'espectacle compta amb la participació de Tomás Pérez en la direcció musical, amb la música composada per Jaume Carreras i les lletres d'Elisa Vivas i el propi Carreres.
Per la seva part, Rafel Brunet és actor, cantant i ballarí nascut a Artà, i es va preparar en estudis superiors de cant, dansa i ball a Espanya, Londres, Nova York i La Habana. "La Bella i la Bèstia" no és el primer musical en què participa. L'avalen títols com "Aladdín, el musical", "Peter Pan, el musical", "Tarzán", "El hombre de La Mancha", "7 novias para 7 hermanos" o "Jekyll y Hide".

L'espectacle es podrà veure al Principal el proper dissabte 29 a les 18 hores, i a l'endemà, diumenge, a les 12 del migdia.