TW
0

Mentre els carrers de Ciutadella estaven ahir capvespre buits de gent, tot el caliu del final del dia festiu es concentrà a l'Esplai on més de 150 persones assistiren a l'homenatge que l'entitat va retre als socis majors de 80 anys. El concert del grup Llambre animà l'acte, amb un repertori de cançó popular, havaneres i música marinera. La formació, integrada per Josep Pons, Joan León, Carme Martínez i Esteve Bagur, va voler sumar-se a l'homenatge a la gent gran amb la interpretació de dues peces especials: "Soldat de Cuba" i "Sa despedida". L'actuació captivà el públic. "Han fet molt bo, són uns agradosos", comentava una senyora del públic.

Després del concert, el president de l'Esplai, Alfredo Moll, va tenir unes paraules de felicitació pels socis majors de 80 anys. "Açò és ca vostra i disfrutau de cada dia. Que per molts d'anys mos puguem trobar", va dir entre aplaudiments. Segons el secretari, Joan Juaneda, L'Esplai aglutina a unes 450 persones majors de 80 anys entre els més de 2.300 socis que té l'entitat. Als homenatjats se'ls va entregar un lot de Nadal com a obsequi, començant per Xisco Bosch Bosch, de 100 anys i el soci més veterà, fins els més joves de l'homenatge, de 80 anys. A l'acte assistí el regidor de Serveis Socials, Llorenç Coll, el director de la Caixa, Ignasi Gonyalons, i el president de la Federació d'Associacions de Gent Gran de Menorca, Pepe Melià.

Als homenatjats que ahir no van poder assistir a l'acte, l'Esplai els farà arribar l'obsequi als seus domicilis a partir d'avui. La trobada serví per a compartir un acte festiu i musical que va emocionar a més d'un dels presents.