TW
0

Nadal ja és aprop, com ho demostra que arreu es fan actes i activitats per celebrar la proximitat de les festes.

Així en va quedar constància, per exemple, al Col·legi de la Consolació de Ciutadella, on es va fer un festival de fi de trimestre en el qual, entre d'altres actes, es van interpretar cançons del conte d'"Els Pastorets".

Una història, la d'"Els Pastorets", que torna a fer acte de presència al Teatre de Sant Miquel. Precisament ahir se'n va fer l'estrena d'un muntatge que es podrà veure avui (17.30 i 20 hores), demà (18 hores), dia 23 (20.30 hores), dia 26 (19 hores) i divendres dia 30 (20.30 hores). Una posada en escena dirigida per Mari Genestar en la que hi participen una setantena de persones, entre actors, tècnics i personal. Cal destacar que hi actuen uns 25 fillets i que el guió, tot i ser el mateix de l'any passat, inclou novetats i sorpreses.

I si de fillets va la cosa, un altre exemple és el de l'escoleta Roser Gener de Ciutadella, on van rebre la visita del Pare Noel; i també ala de l'escola infantil Es Busquerets de Maó, on s'hi va fer ahir un emocionant i alegre concert de nadales.

Per altra banda, el Grup de Pessebristes de Maó va inaugurar una exposició de diorames per celebrar el 40è aniversari de l'associació, i que va tenir lloc a la sala d'exposicions de la Caixa.