Corals. Amb les interpretacions que van fer de les nadales van meravellar el públic assistent, que va deixar petit el temple - Paco Sturla

TW
0

Èxits rotunds dels dos concerts nadalencs que hi va haver ahir a Ponent, per una banda el de nadales de les corals del municipi, i per l'altra, el de la Banda de l'Agrupació Musical de Ciutadella.

El primer d'ells va ser el que va reunir, el migdia a la Catedral, a totes les corals que hi ha a Ciutadella, i que va suposar ajuntar més de 200 veus, des de fillets de tres anys fins a adults. Hi van participar l'Escolania, els Puericantores de la Catedral, el Cor Cadenza, la coral Estel, els cors de l'Esplai i del Centre Democràtic i Jubilats, la Capella Davídica i el Cor Gospel de la Fàbrica de Músics. Un recital de nadales que va rebre el suport del poble, que van omplir l'església fins dalt. Una iniciativa que va durar més d'una hora i mitja en què els diferents grups van cantar nadales menorquines però també d'altres indrets. El concert va acabar amb la interpretació de "Joia en el món" i "Es pastor gros" per part de les 200 veus reunides per a l'ocasió.

Per altra banda, l'espai multifuncional del Canal Salat es va quedar literalment petit i més d'un no va poder accedir a la sala per escoltar el concert de Nadal de la Banda Municipal d'ahir capvespre. Els seixanta músics dirigits per Joan Mesquida van interpretar "Hobbits dance & Hymn" i el poema simfònic "El arca de Noé" a la primera part, i temes com "Dream in the silent night" de Toshio Mashima a la segona. Com ens té acostumats, la banda va oferir un concert d'una altíssima qualitat.