Rebuda. L’agrupament escolta Sant Bartomeu va organitzar un acte original i molt participat - j.j.

TW
0

L'agrupament escolta Sant Bartomeu va rebre ahir a la nit la Llum de la Pau de Betlem, i ho feu a l'església de Sant Bartomeu, plena d'escoltes i pares que volgueren compartir aquest acte tant significatiu en aquest dates de Nadal.

Sota el lema "Teixint la Pau", l'acte es desenvolupà en tres eixos, els quals, anaven a càrrec de les tres branques de l'agrupament.

El primer eix, parlava de la pau en el si de la família. En aquest punt, el membres de la branca responsable de presentar-lo, repartiren dos paperets a tots els assistents perquè en un posessin el que va bé i a l'altre el que no. Una vegada recollits, els papers amb la cosa negativa foren posat en un recipient i cremats.

El segon eix buscava la relació amb els amics, el poble, i la resta del món, i per tractar-lo, llegiren l'oració del pare nostre, mentre cada una de les frases era pronunciada, intercalaven una interpretació relacionada amb els que ens envolten.

El tercer eix, servava l'un mateix, l'interior, i ho feren mitjançant una cançó de Bob Marley, i la narració d'un petit conte adient al tema tractat.

Entre tema i tema, cantaren cançons, i nadales, que feien esment a la recerca de la pau.
Una volta cobertes els tres eixos, fou repartida la Llum de la Pau de Betlem, entre ells el batlle Manuel Monerris, i amb tot els llumets encesos, es dirigirien al betlem de l'església, per cantar-li una cançó.

La Llum de la Pau de Betlem, serà repartida, aquests propers dies, per moltes cases de Ferreries, que ho demanin.

Nadales

Els alumnes de l'Escola de Música de l'Ateneu Musical, acompanyats i dirigits pels seus professors, sortiren al carrer per cantar nadales i felicitar un bon Nadal i Any Nou per a tothom. En primer lloc ho feren al Geriàtric, després visitaren el betlem monumental, i acabaren a la plaça de l'Oar, escampant les alegres notes nadalenques sempre acompanyats per un bon grapat de gent, que també participà a alguna de les nadales més conegudes.