Il·lustració. L’enginy i l’art són clarament visibles en el dibuix fet pel maquetador de ‘Es Diari’, Zaca.

TW
0

El cartell i el programa de la Diada del Poble de Menorca duen enguany imprès l'art en lletres majúscules. L'il·lustrador i maquetador de 'Es Diari', Juan José Zacarías (Zaca) s'ha encarregat de posar imaginació i molt d'enginy a aquestes portades.

Segons explica la consellera María Nieves Baíllo, el programa i el cartell havien de ser il·lustrats amb alguna vinyeta del guanyador del concurs de còmics per a joves i que va quedar desert al no presentar-se cap obra. És per això que el Consell va demanar a alguns il·lustradors de l'Illa que fessin alguna proposta i, entre aquestes, la de Zaca fou l'elegida. El joc de les ombres figurant la senyera de l'Illa fan la imatge original i carregada d'enginy.

Programa d'actes
Un ampli ventall d'activitats conformen el programa d'actes dirigits a commemorar la Diada del Poble de Menorca. Esport, música, art en un marc de tradició fan que estiguem davant uns dies marcats per l'ebullició i la frenètica activitat.

Cal ressaltar que l'apartat musical agafa força durant aquests dies. Així, les persones interessades en assistir al concert de la Banda de Música de Ferreries de diumenge a la sala multifuncional de Ciutadella a les 12.30 hores poden adquirir les seves localitats, tot i ser gratuït, a partir de demà dimecres a la seu del Consell, a Ciutadella. Mentre que qui vulgui assistir al concert de dimarts que es celebra al Teatre Principal a les 20.30 hores, i també gratuït, les entrades es poden aconseguir a partir de divendres capvespre al mateix Teatre Principal.