TW
0

Finalment, les entitats organitzadores, la Societat de Perdigoters de Menorca i l'Associació Gallines Menorquines, van gaudir d'una millor segona jornada de la Fira de sa Perdiu, després que dissabte fossin molt pocs els que s'atraquessin as Mercadal per visitar-la. Així, el darrer dia de fira va obtenir millors resultats, tot i que el fred no va perdonar i va tornar a interferir en la celebració de l'esdeveniment.

Les activitats previstes es van desenvolupar totes, tret dels exercicis d'obediència per part del Grup Caní des Mercadal. Així, els assistents van poder presenciar demostracions de caça de perdiu amb reclam, de caça de conill amb fura, de caça tradicional de filats a coll, de falconeria, d'anellament d'aus, així com una prova de caça amb cans.

Premiats
En el concurs de perdius hi van participar 19 animals, i en va resultar guanyador M-1, de Toni Paredes, mentre que el segon i el tercer classificats van ser Antonio Martín i Lluís Marquès amb les perdius Abulaguero i Jonc, respectivament.

A la XVIII Mostra de Cans hi van participar 17 cans de conills i 8 de perdius, sent elegida na Duna, de Santi Cortès, com el millor exemplar de la mostra, i na Bianca, de Llorenç Salom com el millor dels cans grossos. Quant als participants de mitjana i petita estatura, el gos Sevilla, d'Idati Allica, i Estrella, de Cristóbal Torrent, es van fer amb el primer i el segon premi.

Pel que fa a les rifes en benefici de la fira, van sortir premiats els nombres 321 (menú per a dues persones al restaurant Las Vegas), 108 (menú per a dos a l'Hostal Jeni), 158 (menú per a dos as Molí des Recó), i 024 (un perdigot i el seu equip). Els guanyadors es poden dirigir al telèfon 626.799.163.