Diversitat. A la fira s’hi podien trobar tot tipus de productes, objectes i curiositats, gràcies als mercats agroalimentari, artesà i d’intercanvi, segona mà i col·leccionisme que es va fer al carrer Nou. - Cris

TW
0

La primera edició de la Fira de Mercats que es va celebrar ahir as Mercadal es va veure afectada pel fred, que va provocar un redimensionament i una reubicació de les paradetes. Si, inicialment, els diferents mercats havien d'estar situats a diferents carrers del municipi, al final tot ells van quedar ubicats al carrer Nou.

Així, tothom qui ahir dematí va passar pes Mercadal, va poder veure una variada exposició de productes artesanals i agroalimentaris, així com part del gènere que unes quantes botigues que van treure al carrer. Igualment, també hi va haver la presència de cinc paradetes del Mercat d'Intercanvi, segona mà i col·leccionisme, en les que s'hi podien trobar des de llibres o càmeres fotogràfiques antigues, fins a joguines, ceràmiques o objectes curiosos. Al Mercat Agroalimentari no hi van faltar els embotits tradicionals, els formatges, vins, productes típics de pastisseria, conserves i fruites i verdures de la terra.

Només els venedors ambulants van renunciar a la presència a la fira pel mal temps.

El batle des Mercadal, Francesc Ametller, va valorar positivament l'ambient que hi havia a la fira, tenint en compte el fred i les flòvies de neu que la decoraven. Ametller confia en que aquesta iniciativa té un gran potencial, i espera que poc a poc es guanyi l'interès dels menorquins i també dels visitants, de manera que suposi un atractiu més pes Mercadal.