Bernat Figuerola - Archivo

TW
0

Les disfresses i bujots d'Alaior deuen estar preparades, però molts són els que ho mantenen en secret i no diuen a ningú de que aniran. Així la sorpresa serà més gran i la festa més animada en un poble que sap com celebrar el carnaval.

El dijous llarder dedicat especialment als més petits, el dissabte amb la gran rua, el dilluns, nit especialment destacada a Alaior, i el dimarts amb l'enterrament d'en Bernat Figuerola són els quatre dies en què es concentren cercaviles, concursos i molta música. Isabel Rodríguez, regidora de Cultura i Arturo Pons, regidor d'Esports, van presentar ahir un farcit programa amb algunes novetats.

El canvi més destacat és l'eliminació de la revetlla del dissabte, que havia anat de cap a caiguda, que serà substituïda per música a sa Plaça amb dj Manu Raya. Però abans per als que hagin anat al poliesportiu, que s'obrirà a les 19 hores per als que ja hi vulguin anar a seure, després de la tradicional entrega de premis als millors disfressats el Club Bàsquet Jovent organitza un ressopó, una nova faceta de la festa en què s'oferiran panets, begudes i coca i xocolata.

Cala en Porter també és notícia perquè per primera vegada celebrarà el carnaval als seus carrers. Serà també dissabte amb una trobada de participants a la plaça Gran i una festa infantil a la Sala Polivalent on hi haurà castell inflable i premis pels millors disfressats.