Presentació. Juaneda va presentar el programa d’enguany - Cris

TW
0

L'Ajuntament de Ciutadella ha preparat diverses activitats i actuacions per animar els dies de Carnaval, uns actes que es celebraran entre divendres i dissabte i que han de servir per dinamitzar la ciutat en aquestes dates.

La regidora de Mercats i Festes, Esperança Juaneda, explicava ahir que l'Ajuntament s'ha vist obligat a reduir el pressupost, passant dels 12.500 euros de l'any passat als 8.700 euros d'enguany. "Tot i que és un pressupost a la baixa oferim una programació més variada, pensada per a grups de més edats". Així, per divendres, la regidoria ha previst a l'envelat que s'instal·larà a la Plaça Nova, actuacions per a un públic infantil, amb la música i l'animació de Pinyeta Pinyol (17.30 hores) i un espectacle de pallassos, "Els fabulosos viatges de na Xinxeta i en Tico" (19 hores). Una hora més tard serà el torn per a una minidisco amb DJ Toni, i ja a les 22 hores hi haurà un ball de disfresses per a joves amb l'actuació del grup Dos Sipiots. Per acabar els actes de divendres, a mitjanit s'ha previst una actuació pels més grans, amb la música dels 80 que interpretarà l'Orquestra Remembers.

Dissabte
Tot i que el gruix d'activitats s'ha concentrat el divendres, l'Ajuntament també ha programat un contacontes ("El Rei Carnestoltes, un rei poca-solta", a les 11.30 hores) i un espectacle de màgia (amb el Màgic-Duet, a les 12 hores). "Enguany farem una prova pilot, per veure quina acceptació tenen aquestes activitats de dissabte dematí, ja que sabem que dissabte vespre molts van a altres pobles". Tot i així, Juaneda va assegurar que, de cara a l'any vinent, "tenim idees que faran que el Carnaval sigui diferent".

Cartell i promocions
Enguany, el disseny de cartell municipal per anunciar les activitats del Carnaval ha anat a càrrec dels alumnes de vuit i nou anys del grup dels dimarts de l'Escola de Dibuix i Pintura, conformat per Dora Apesteguia, Anna Carretero, Albert Bosch, Aura Casasnovas, Clàudia Garcia, Alba Torner i Blanca Carretero.

Per altra banda, i en col·laboració amb PIME i CAEB, el restaurant Es Tastet sortejarà un sopar per a dues persones entre els clients que dissabte vagin disfressats a dinar o a sopar a aquest establiment.