Oració. Els participants van passar per 14 estacions - Gemma Andreu

TW
0

Els creients de totes les parròquies de Ciutadella van protagonitzar anit el Viacrucis Itinerant en un ambient de fraternitat i oració, organitzat aquest any per la parròquia Sant Antoni Maria Claret. La trobada va començar a les 20.30 hores a l'Església de les Carmelites, on es va iniciar el Viacrucis amb les tres primeres estacions. En cada estació de l'itinerari es va realitzar una lectura bíblica, seguida d'una reflexió i amb una oració recitada de forma conjunta final.

Les següents parades van ser en el Santuari de María Auxiliadora, on van tenir lloc altres cinc estacions. Després, en el Monestir de Santa Clara, on només es va celebrar una estació a causa de les obres de reforma del paviment de l'església.

A continuació, l'església de Sant Miquel va acollir altres cinc estacions, amb l'oració final que va posar fi al V Viacrucis Itinerant, amb un total de 14 estacions realitzades dedicades a les cites de Sant Lluc.

Com a novetat d'aquest any, en l'última estació es va introduir la cita de la Resurrecció. El Viacrucis va aconseguir l'objectiu de preparar la Setmana Santa a través de la reflexió i l'oració.