Ja t’ho diré. El darrer concert a Ciutadella fou multitudinari - Archivo

TW
0

Fa uns mesos, Maria Àngels Gornés va tornar als escenaris després de molt temps en silenci gràcies al clam popular que es va originar a Facebook. Ara, de nou a través d'aquesta xarxa social, s'ha generat un moviment que reclama la tornada d'una altra icona de la música a Ciutadella i a tot Menorca, els Ja t'ho Diré. El grup ha nascut amb molta força, i a dia d'avui, ja compta amb més de mil membres.

Són molts més que els que van aconseguir que Maria Àngels Gornés cantés de nou, però en aquest cas la tornada és més complexa, perquè el grup està dissolt. De totes maneres, sembla que alguna cosa es mou i que aquells que esperen el retorn dels músics que van popularitzar himnes com el "Si véns" o "Així i tot" poden mantenir una mica d'esperança.

Al propi grup, alguns dels ex integrants dels Ja t'ho Diré han publicat alguns comentaris en els que no descarten una tornada, encara que sigui temporal. "Ganes de tocar sempre n'hi ha", asseguren, o "no hi ha res impossible", i fins i tot ells mateixos aporten fotografies dels seus orígens musicals. De totes maneres, alguns dels integrants del grup viuen ara a Girona, altres a Menorca, i hi ha qui està a cavall de les dues terres.

El grup de Facebook que reclama aquest concert es pot trobar amb el nom de "Que tornin els Ja t'ho Diré".