TW
0

El pròxim dissabte tindrà lloc la venda de llibres al pla de sa Creu, a càrrec de les llibreries San Luis i Poussinet, a més de la revista "s'Auba", que oferiran un descompte de fins el 20 per cent, que assumeixen a parts iguals amb l'Ajuntament.La jornada matinal del dissabte, entre les 9 i les 14 hores, també comptarà a la plaça amb la venda de roses a càrrec de la Floristeria Rosa Villalonga, la presència de Vicente Martínez que signarà els exemplars del seu llibre "En la orilla del tiempo", i una demostració de reciclatge organitzada per la Creu Roja de Sant Lluís i la regidoria de Medi Ambient. Per altra banda, al Molí de Baix, tindran lloc uns tallers per a tota la família. El divendres abans el Club de Lectura comentarà "Madame Bovary" a la Biblioteca.

El dilluns dia 23 els alumnes de l'escoleta municipal visitaran la Biblioteca, on el capvespre es celebrarà el conta-contes "Menú de comptes", a càrrec de Marta Escudero. El dimarts, a les 20 hores, el professor i biòleg Máximo Sandín parlarà a l'Ajuntament sobre "Darwin i el darwinisme: causes i conseqüències"; el dijous, a les 19 hores, la sala d'actes de l'EMEA acollirà una audició d'instruments de vent-metall; el divendres, a les 20 hores, Alfons Mèndez parlarà a l'Ajuntament sobre "La vinya a Sant Lluís al llarg de la història: entre el mite i la realitat", amb un tast de vi de la terra i formatge de l'Illa al pla de sa Creu; i el dissabte, a les 17 hores, hi haurà una festa infantil a la plaça des Pins.

Es Castell

El pròxim dissabte, a les 10 hores, es lliuraran els guardons del Premi de Conte i Narració Curta Àngel Ruiz i Pablo a l'Ajuntament i, a les 12 hores, del Premi de Pintura a la Sala Multifuncional.