Solidaritat. La gent s’implicà amb la iniciativa de l’associació de familiars i el Geriàtric agraí la col·laboració dels perruquers i perruqueres - Gemma Andreu

TW
0

La bona resposta de la gent convertí ahir la Marató de Perruqueria Solidària en una iniciativa que superà tota expectativa. Pel saló de perruqueria habilitat a la porxada del Geriàtric municipal de Ciutadella no deixà d'acudir gent durant tot el dia per a rentar-se el cap, tallar-se els cabells o pentinar-se per una bona causa.

Els perruquers i perruqueres que van fer feina de forma altruïsta a benefici dels residents no van parar ni un sol moment en tota la jornada, fins i tot es formaren cues per a rebre un servei de perruqueria o depilació facial. La marató havia d'acabar a les set del fosquet, però es va haver de perllongar fins a una hora més. Grans i petits, dones i homes, acudiren a posar-se "guapos" a canvi d'un donatiu a benefici dels residents.

La gerent del Geriàtric, Marianna López Oleo, -que també va passar per les mans dels perruquers- afirmava anit que "tot i que encara no hem fet el recompte, estem segurs d'haver superat la recaptació de 1.000 euros".

Aquesta era la quantitat necessària per mantenir la teràpia assistida amb animals de companyia que d'ençà fa quatre mesos imparteix el veterinari Agustí Mercadal a la gent major del centre amb la seva gossa, amb excel·lents resultats terapèutics.