Residència. Entre tots, i amb l’ajuda d’Àngela Zamora, van realitzar un mural commemoratiu - Javier

TW
0

La Conselleria de Benestar Social i Joventut va celebrar ahir el Dia Europeu de la Solidaritat Intergeneracional amb una sèrie d'activitats entre els més joves i el col·lectiu de persones majors de la Residència de Gent Gran del Consell durant gairebé tot el matí, unes hores en què els més joves descobriren com viu la gent gran i practica diferents activitats.

Àngela Zamora va coordinar la realització d'una pintura-mural en què van participar alumnes de primer i segon d'ESO del col·legi Cor de Maria, persones del Centre de Dia d'Alzheimer i residents de la Residència de Gent Gran de l'Ajuntament de Maó.

Les activitats que es van realitzar van ser pintar entre tots el mural commemoratiu a la paret del Centre de Dia d'Alzheimer, jocs de taula tradicionals, i una visita guiada a les dependències de la Residència de Gent gran del Consell i del Centre de Dia. També es va poder participar en una sessió d'orientació amb els malalts d'Alzheimer i després es serví un petit refrigeri en què es van compartir sucs i coques fetes pels més joves.

Però no acabà aquí la intensa jornada sinó que després joves i grans van compartir una sessió de gimnàstica pensada per a totes les generacions i encara van poder participar tots junts en una sessió d'estimulació sensorial destinada especialment a les persones majors amb gran dependència de la Residencia de Gent Gran del Consell.