TW
0

La mercaderia, és a dir, que els comerciants facin vida al carrer és una tasca comuna de les cultures mediterrànies. Aquesta obertura cap a fora del petit comerç per captar un major nombre de compradors omplirà des de demà i durant tres dimecres la plaça i el carrer des Ramal d'Alaior per tal de reactivar l'activitat comercial del municipi.

L'Associació de Comerciants del poble, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Alaior, ha engegat la iniciativa Dimecres nit, Compra-Lô amb la participació de 24 comerços i tres o quatre fruiters que ocuparan aquest vial des de les 18.30 hores fins les 22.30 hores.

Decoració i roba, complements, electrodomèstics i il·luminació, floristeries, rellotgeries i joieries, productes naturals, sabates i complements, embotits i gelats, entre altres, seran algunes de les ofertes que ocuparan el carrer amb el clar objectiu que el client que passegi no pugui resistir-se a obrir la cartera i fer-se amb algun caprici.

A més de l'activitat comercial, cada jornada s'ambientarà amb activitats infantils i actuacions musicals a la plaça des Ramal. Així, per demà s'instal·larà un castell inflable des de les 18.30 hores a les 20.30 hores. A partir de llavors i fins les 22.30 hores el grup de pop S.P.M. ambientarà el poble. Cal indicar que la circulació romandrà tancada per aquesta avinguda des de les cinc i mitja fins les deu i mitja.

La presidenta de l'Associació de Comerciants, Janet Vinent, assenyala que depenent de l'èxit de la iniciativa, els comerços també sortiran al carrer durant la celebració del Mercat de Nit que s'engegarà més endavant. Vinent calcula que de moment unes 18 tendes s'adheriran a la fira estiuenca.