Hospital de Campanya. La firma "San Miguel-Mahou" l’ha entregat a l’Ajuntament de Ciutadella - R.C.V.

TW
0

Ahir matí, el batle de Ciutadella, José María de Sintas, acompanyat per les regidores Esperança Juaneda i Juana María Pons, l'inspector en cap de la Policia Local, Ignasi Camps, i el cap de Protecció Civil, Agustí Hitar, va presentar el nou hospital de campanya que la firma "San Miguel-Mahou" ha donat a l'Ajuntament. A la presentació d'aquest tendal de 38 metres quadrats, també hi era present Jaume Alemany, delegat a Balears de la firma col·laboradora.

José María de Sintas va agrair en nom de l'Ajuntament la implicació de l'empresa, que a més de l'hospital de campanya, ha regalat una vintena de motxilles als voluntaris de Protecció Civil, i ha fet possible editar 20.000 fullets informatius més. Per la seva banda, Jaume Alemany, es va mostrar molt satisfet en nom de l'empresa, de poder col·laborar i estar present en la que, va dir, "és la festa més important de les Illes". En la presentació també hi va intervenir Agustí Hitar, que va agrair la bona eina que representa un tendal d'aquestes característiques, que es munta en una hora, per a les tasques d'atenció als ferits durant els Jocs des Pla.

L'hospital enguany, en comptes de a sa Colàrsega, s'instal·larà a un hortal de la zona de les moreres, al final del Pla de Sant Joan, facilitant la sortida a les ambulàncies i agilitzant les possibles evacuacions. Com els altres anys, hi haurà punts d'emergència devora s'ensortilla, suvora les autoritats, i al costat de la música.