TW
0

L'Ajuntament de Ciutadella vol repetir la Diada d'Estiu de Cultura, una iniciativa que consisteix en crear una ruta artística per diferents cases nobles i particulars del centre històric en les quals es poden contemplar exposicions de pintures i obres d'art, tot fusionant els encants arquitectònics dels edificis amb la creació artística.

Segons informa la regidora de Cultura, Auxiliadora Pons, l'activitat es pretén realitzar el dissabte 4 d'agost, i vol ser una oportunitat per a què residents i visitants coneguin l'essència dels casats ciutadellencs en combinació amb diferents mostres d'art.

En aquest sentit, el Consistori convida tots els artistes interessats a participar en aquesta Diada d'Estiu de Cultura perquè aportin obres d'art que vulguin compartir amb el públic.

Els autors que vulguin prendre-hi part ho han de comunicar a l'àrea de Cultura, ja sigui telefònicament o a través de l'adreça electrònica cultura3@ajciutadella.org, tot indicant el nom, l'adreça i un nombre de telèfon de contacte. El termini per apuntar-se és fins el 6 de juliol.