Fru-frús. Recorreran Ciutadella escampant alegria - arxiu

TW
0

A partir de les 21 hores d'aquesta nit, des de la plaça Dolors, arrancaran els Fru-frús que recorreran carrers i places del poble, en una jornada que es preveu d'allò més animada, preludi de la festa. La nova ordenança municipal, que obliga a avançar una fiança de 300 euros als organitzadors dels festers, ha motivat que enguany se'n cremin menys que en anys anteriors, però en canvi, ha propiciat que es celebrin moltes més festes de carrer sense fogueres.

Festers

Enguany, en total es cremaran 10 festers a Ciutadella que començaran a fer caliu damunt les 21 hores. A la plaça d'Artrutx, davant Calós, al carrer General Morera, al carrer Quintana de Mar, al carrer Oriente, davant Cas Duc (carrer del Santíssim), al carrer Lepanto, al carrer Mercadal, al carrer Consolació i a la Contramurada, a l'inici de l'avinguda Negrete.

Festes de carrer
Per la seva banda, la relació de festes de carrer sense fogueres és la següent; es celebraran al carrer Bilbao, al carrer Glosador Vivó, a la plaça de Ses Palmeres, a la plaça des Born, a l'avinguda Constitució, al carrer Carnisseria i al carrer de sa Font davant el convent de Santa Clara.